Зимска опрема

#JCUALGHT

Заштитна јакна JCUALGHT

Категорија: Заштита за тело / Зимска опрема

Опис

ЈНК јакна со патент и два странични џеба со патент.Се собира во ссодветна торба.
Надворешност: 100%полиестер
Величини: XS/S, M/L, XL-2XL
Тежина: 280gr

Брендирање

Можност за брендирање со Ваше лого  

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter