TAEKI5

#6700

Заштитни ракавици TAEKI5

Категорија: Заштита за раце / TAEKI5

Опис

NITRAS TAEKI5 специјални ракавици за заштита од сечење, бели, делумно премачкани со црн PU на дланките и прстите, плетен рендер, висока заштита од сечење (степен 5), исклучително удобни, висока прецизност при работа, TAEKI5 специјално ткаење.

EN 388, EN 407

Големина

S, M, L, XL, XXL, XXXL

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter