Ракавици од нитрил Premium

#3400X

Ракавици од нитрил Premium

Категорија: Заштита за раце / Ракавици од нитрил Premium

Опис

NITRAS ракавици од нитрил Premium, бели, избелени, 3/4 премачкани со жолт нитрил, памучно трико, плетен рендер.

Големина: 7-11
Сертификат: ЕN 388 

Големина

7, 8, 9, 10, 11

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter