Вработи се

За потребите на конфекцијата на фирмата ЈОСИБА-ПРОТЕКТ од Скопје, нудиме можност за вработување на неопределено време на амбициозен кандидат со или без работно искуство за позицијата:

 КРОЈАЧ

 Основни задолженија и одговорности:

 • Прием на налог

 • Подготовкa за кроење на налог

 • Управување со мотор за кроење

  Квалификации:

 • Средна стручна подготовка

 • Kомуникациски и социјални вештини

   Вашата апликација испратете ја на info@josiba.mk, најдоцна до 25.03.2019.

  Контактирани ќе бидат само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.
Зачлени се за newsletter