product image
#UNIKAT PALTO

Заштитно палто UNIKAT

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
#PLAY PALTO

Заштитно палто PLAY

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
#URBAN PALTO

Заштитно палто URBAN

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
#PLAY PANTOLONI

Заштитни пантолони PLAY

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
#UNIKAT PANTOLONI

Заштитни пантолони UNIKAT

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
#URBAN PANTOLONI

Заштитни пантолони URBAN

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
#URBAN PANTOLONI LAC

Заштитни пантолони со прерамки URBAN

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
#PLAY PANTOLONI LAC

Заштитни пантолони со прерамки PLAY

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
#UNIKAT PANTOLONI LAC

Заштитни пантолони со прерамки UNIKAT

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
#ELEK UNIKAT

Заштитен елек UNIKAT

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
#ELEK PLAY

Заштитен елек PLAY

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
#ELEK URBAN

Заштитен елек URBAN

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
#BRAVO PALTO

ЗАШТИТНО ПАЛТО BRAVO

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
#BRAVO PANTOLONI LAC

ЗАШТИТНИ ПАНТОЛОНИ СО ПРЕРАМКИ

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
#BRAVO PANTOLONI

ЗАШТИТНИ ПАНТОЛОНИ

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
#NEXT PALTO

Заштитни палто NEXT

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
#NEXT PANTOLONI LAC

Заштитни пантолони со прерамки NEXT

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
#NEXT PANTOLONI

Заштитни пантолони NEXT

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
Ново
#BOMI PALTO

Заштитно палто BOMI

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
Ново
#BOMI PANTOLONI LAC

ЗАШТИТНИ ПАНТОЛОНИ СО ПРЕРАМКИ BOMI

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
Ново
#BOMI PANTOLONI

ЗАШТИТНИ ПАНТОЛОНИ BOMI

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter