product image
#7718

Пластични чаши

Стоматолошки производи NITRAS MEDICAL
product image
#7028

Салфети за пациенти

Стоматолошки производи NITRAS MEDICAL
product image
#71828

Tray - филтер хартија

Стоматолошки производи NITRAS MEDICAL
product image
#7609

Сисалка за плунка

Стоматолошки производи NITRAS MEDICAL
product image
#56070

Алкохолни тупфери

Стоматолошки производи NITRAS MEDICAL
product image
#214260 | 260100 | 275250 | 290250

Кеси за стерилизација

Стоматолошки производи NITRAS MEDICAL
product image
#20050 | 20075 | 20100 | 20150 | 20200 | 20250

Фолија за стерилизирање

Стоматолошки производи NITRAS MEDICAL

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter