Стоматолошки производи

#56070

Алкохолни тупфери

Категорија: NITRAS MEDICAL / Стоматолошки производи

Наслов

Алкохолни тупфери

Опис

Алкохолни тупфери, потопени во  70% Isopropyl-Alkohol, спакувани одделно, антисептички, големина 6,5 x 3 cm, превиткани на околу 3 x 3 cm.

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter