product image
#CKE2625A

Женска блуза

INFINITY CHEROKEE & DICKIES MEDICAL
product image
#CKE1124A

Женски панталони

INFINITY CHEROKEE & DICKIES MEDICAL
product image
#CKE900A

Машка блуза

INFINITY CHEROKEE & DICKIES MEDICAL
product image
#CKE200A

Машки панталони

INFINITY CHEROKEE & DICKIES MEDICAL

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter