product image
#INDESTRUCTIBLE CRF

IND CRF - 245gr/m2

245gr/m2 KLOPMAN Ткаенини
product image
#INDESTRUCTIBLE HYD

IND HYD - 245gr/m2

245gr/m2 KLOPMAN Ткаенини
product image
#INDESTRUCTIBLE NEGA-STAT

IND Nega-Stat 245gr/m2

245gr/m2 KLOPMAN Ткаенини

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter