product image
#DKE870

Женска блуза

DICKIES BALANCE CHEROKEE & DICKIES MEDICAL
product image
#DKE135

Женски панталони

DICKIES BALANCE CHEROKEE & DICKIES MEDICAL
product image
#DKE845

Машка блуза

DICKIES BALANCE CHEROKEE & DICKIES MEDICAL
product image
#DKE220

Машки панталони

DICKIES BALANCE CHEROKEE & DICKIES MEDICAL

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter