product image
#4755 // BLACK BLADE

Брич за еднократна употреба

Бричеви и заштита за душек NITRAS MEDICAL
product image
#4225-4226

Заштита за душек

Бричеви и заштита за душек NITRAS MEDICAL
product image
#75210

Чаршав за еднократна употреба

Бричеви и заштита за душек NITRAS MEDICAL

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter