product image
#5645

Тупфери

Тупфери, крпи за бањање, шпатули NITRAS MEDICAL
product image
#56070

Тупфери

Тупфери, крпи за бањање, шпатули NITRAS MEDICAL
product image
#5700

Крпа за бањање

Тупфери, крпи за бањање, шпатули NITRAS MEDICAL
product image
#55000

Шпатули

Тупфери, крпи за бањање, шпатули NITRAS MEDICAL

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter