product image
#8905 // DEXTER 1

Механичарски ракавици

Механичарски ракавици Заштита за раце
product image
#8910 // DEXTER 2

Механичарски ракавици

Механичарски ракавици Заштита за раце
product image
#8915// DEXTER 3

Механичарски ракавици

Механичарски ракавици Заштита за раце
product image
#8900

Механичарски ракавици

Механичарски ракавици Заштита за раце

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter