product image
#4515

Комбинeзон за еднократна употреба

Комбинeзони за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#4514

Комбинeзон за еднократна употреба

Комбинeзони за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#4510

Комбинeзон за еднократна употреба

Комбинeзони за еднократна употреба NITRAS MEDICAL

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter