product image
#51655

Контењер за остатоци

Додатоци NITRAS MEDICAL
product image
#57090-G

Сад за отпадоци

Додатоци NITRAS MEDICAL
product image
#58001

Пумпа за дозирање

Додатоци NITRAS MEDICAL
product image
#00500-01000

Шише за диспанзер

Додатоци NITRAS MEDICAL
product image
#051500

Пумпа за дозирање

Додатоци NITRAS MEDICAL
product image
#01500

Држач

Додатоци NITRAS MEDICAL
product image
#56001-56500

Диспанзер

Додатоци NITRAS MEDICAL
product image
#526095

Држач за ракавици

Додатоци NITRAS MEDICAL

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter