product image
#4500/ PP

Заштитен комбинезон

Производи за еднократна употреба Заштита за тело
product image
#4510/PP

Заштитен комбинeзон

Производи за еднократна употреба Заштита за тело
product image
#1020609

Заштитен комбинезон POLISAFE BASIC II

Производи за еднократна употреба Заштита за тело
product image
#1020609B

Заштитен комбинезон POLISAFE BASIC II

Производи за еднократна употреба Заштита за тело
product image
#4600

Заштитен комбинезон PROTECT

Производи за еднократна употреба Заштита за тело
product image
#4500//PP

Заштитен комбинезон

Производи за еднократна употреба Заштита за тело
product image
#4600

Заштитен комбинезон

Производи за еднократна употреба Заштита за тело

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter