product image
#4329 // SOFT PROTECT

Маски за еднократна употреба

Маски за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#4350

Маски за еднократна употреба

Маски за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#4310

Маски за еднократна употреба

Маски за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#4300

Маски за еднократна употреба

Маски за еднократна употреба NITRAS MEDICAL

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter