product image
#51401 // PROTECTASEPT

Средство за дезинфекција на подови

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#54305 // PROTECTASEPT

Средство за дезинфекција на инструменти

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#54301 // PROTECTASEPT

Средство за дезинфекција на инструменти

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#53202 // PROTECTASEPT

Средство за дезинфекција на стоматолошки апарати

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#55030 // PROTECTASEPT

Средство за дезинфекција на кожа и раце

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#55250 | 55500 | 55001 | 55005 // PROTECTASEPT

Средство за дезинфекција на кожа и раце

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#52720 // PROTECTASEPT

Средство за дезинфекција со распрскувач

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#52771 I 52775 // PROTECTASEPT

Средство за дезинфекција со распрскувач

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#52551 I 52555 // PROTECTASEPT

Средства за дезинфекција со распрскувач

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#52001 I 52005 // PROTECTASEPT

Средства за дезинфекција со распрскувач

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#58100 | 58112 // PROTECTASEPT

Влажни марамчиња за дезинфекција

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#5950

Сапун

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#50010

Сапун

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#56250

Ролна од сирова ткаенина

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#5670 | 5690

Ролна од сирова ткаенина

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#72332W

Брисачи за раце

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#715000

Бришачи за раце

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#72324W

Брисачи за раце

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#76050

Заштитна подлога

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#703950 | 704950 | 705450

Заштитна подлога

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL
product image
#72120

Козметички марамчиња

Средства за дезинфекција NITRAS MEDICAL

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter