Средства за дезинфекција

#54305 // PROTECTASEPT

Средство за дезинфекција на инструменти

Категорија: NITRAS MEDICAL / Средства за дезинфекција

Наслов

Средство за дезинфекција на инструменти

Опис

Средство за дезинфекција и чистење на ротирачки и хируршки инструменти, проверено според најнови насоки, кое штити од корозија, има висока издржливост на материјалот, соодветно и за ултразвучни кади  и дава одлични резултати после чистењето. Не содржи алдхил, има сеопфатен спектар на делување, биолошки разградливо, одобрено е како медицински производ класа IIб.

Пакување: концентрат  од 5л. 

 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter