Средства за дезинфекција

#55030 // PROTECTASEPT

Средство за дезинфекција на кожа и раце

Категорија: NITRAS MEDICAL / Средства за дезинфекција

Наслов

Средство за дезинфекција на кожа и раце

Опис

Средство за дезинфекција на кожа и раце, спремно за употреба, регистрирано е во VAH (сојуз за применета хигиена). Пакување во туба од 30 ml со капаче на навртување.

 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter