Средства за дезинфекција

#52551 I 52555 // PROTECTASEPT

Средства за дезинфекција со распрскувач

Категорија: NITRAS MEDICAL / Средства за дезинфекција

Наслов

Средства за дезинфекција со распрскувач

Опис

Средство за дезинфекција кое е спремно за употреба и се користи за брза дезинфекција на докторски или стоматолошки површини отпорни на алкохол, со мирис на лимон, не содржи алдехид и фенол, регистрирано е во VAH (сојуз за применета хигиена), има широк спектар на делување за 1 минута, проверено според најнови насоки, одобрено е како медицински производ класа IIб.

Пакување:  1 l шише со распрскувач (52551)
                    5 l туба (52555)
 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter