Средства за дезинфекција

#703950 | 704950 | 705450

Заштитна подлога

Категорија: NITRAS MEDICAL / Средства за дезинфекција

Наслов

Заштитна подлога

Опис

Двослојна заштитна подлога од целулоза, бела, перфорирана, должина на ролна 50 m.
Големина: 703950: 39x35 cm
                    704950: 50x35 cm 
                    705450: 55x35 cm

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter