Средства за дезинфекција

#52720 // PROTECTASEPT

Средство за дезинфекција со распрскувач

Категорија: NITRAS MEDICAL / Средства за дезинфекција

Наслов

Средство за дезинфекција со распрскувач

Опис

Средство за дезинфекција со распрскување и бришење, спремно за употреба, цветна мирисна нота, не содржи алдехид и фенол, регистрирано е во VAH (сојуз за применета хигиена).

Пакување: шише со распрскувач 20мл
 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter