Средства за дезинфекција

#72120

Козметички марамчиња

Категорија: NITRAS MEDICAL / Средства за дезинфекција

Наслов

Козметички марамчиња

Опис

Двослојни козметички марамчиња од целулоза, бели, големина на марамче 20 x 21 cm

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter