product image
#Медицинска униформа

Заштитно одело бело

Медицинска работна облека Заштита за тело
product image
#MANTIL BEL

Заштитен мантил бел

Медицинска работна облека Заштита за тело
product image
#ROME WKROME

Машки медицински мантил

Медицинска работна облека Заштита за тело
product image
#ROME LADY WKROMEL

Медицинска работна облека

Медицинска работна облека Заштита за тело
product image
#OPORTO WKOPORTO

Медицинска работна облека

Медицинска работна облека Заштита за тело
product image
#LISBON WKLISBON

Медицински панталони

Медицинска работна облека Заштита за тело
product image
#SIENNA (LABCOAT)

Лабораториски мантил

Медицинска работна облека Заштита за тело
product image
#SIENNA (LABCOAT)

Лабораториски мантил

Медицинска работна облека Заштита за тело

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter