ЈОСИБА Заштитни униформи

#MANTIL BEL

Заштитен мантил бел

Категорија: Заштита за тело / ЈОСИБА Заштитни униформи

Опис

Материјал: KLOPMAN SBM 210гр./м², 65%полиестер/35%памук
Карактеристики на материјалот: завршна обработка против туткање, висока издржливост при употреба и одржување
Гаранција на материјалот: 80 перења на температура од 85С° без оштетување и губење на бојата
Модел: според Вашето барање
Производител на ткаенината: KLOPMAN-Италија
Конфекционер: ЈОСИБА ПРОТЕКТ-Скопје

Брендирање

Можност за брендирање со Ваше лого

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter