product image
#4220

Заштита за чевли

Заштита за чевли за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#4210

Заштита за чевли

Заштита за чевли за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#4822

Папучи за еднократна употреба

Заштита за чевли за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#4825

Папучи за еднократна употреба

Заштита за чевли за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#4840 I 4841 I 4842

Апостолки за еднократна употреба

Заштита за чевли за еднократна употреба NITRAS MEDICAL

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter