product image
#4200 I 4201 I 4202

Штитници за раце

Престилки и штитници NITRAS MEDICAL
product image
#4240 | 4245 | 4250 | 4260 | 4265 | 4270 | 4275

Престилки

Престилки и штитници NITRAS MEDICAL
product image
#4230 | 4235

Престилки

Престилки и штитници NITRAS MEDICAL
product image
#4830

Заштита за мажи

Престилки и штитници NITRAS MEDICAL
product image
#4835

Заштита за жени

Престилки и штитници NITRAS MEDICAL

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter