product image
#8300 // SUPREME NITRILE

Ракавици за еднократна употреба

Ракавици за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#8305 // PROTECT 300

Нитрилни ракавици за еднократна употреба

Ракавици за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#8330 // TOUGH GRIP N

Нитрилни ракавици за еднократна употреба

Ракавици за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#8327 // CANDY WAVE

Нитрилни ракавици за еднократна употреба

Ракавици за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#2008311 // BIG BLUE WAVE

НИтрилни ракавици за еднократна употреба

Ракавици за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#8100 // VINYL PF

Винилни ракавици за еднократна употреба

Ракавици за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#8230 // SUPREME GRIP

Ракавици од латекс за еднократна употреба

Ракавици за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#8210 // SUPREME LATEX

Ракавици од латекс за еднократна употреба

Ракавици за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#8215 // POLYMER SOFT

Ракавици од латекс за еднократна употреба

Ракавици за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#8201 // IDEAL CARE

Ракавици од латекс за еднократна употреба

Ракавици за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#8220 // BLACK SCORPION

Ракавици од латекс за еднократна употреба

Ракавици за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#4290

Ракавици од полипетилен за еднократна употреба

Ракавици за еднократна употреба NITRAS MEDICAL
product image
#4286

Ракавици од полипетилен за еднократна употреба

Ракавици за еднократна употреба NITRAS MEDICAL

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter