product image
#2500

Престилка GUNOVA

Престилки Заштита за тело
product image
#2506

Престилка GUNOVA

Престилки Заштита за тело
product image
#2521

Престилка GUNOVA

Престилки Заштита за тело
product image
#2200

Престилка

Престилки Заштита за тело
product image
#2202

Платнена престилка

Престилки Заштита за тело
product image
#2203

Платнена престилка

Престилки Заштита за тело
product image
#PARIS WKPARIS

Престилка

Престилки Заштита за тело
product image
#VIENNA WKVIENNA

Полупрестилка

Престилки Заштита за тело
product image
#VENICE WKVENICE

Полупрестилка

Престилки Заштита за тело

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter