product image
#Cobra™ welding visor DIN 9-13 with EVOLite® mid peak wheel vented

Заштита за очи и лице

Заштита на очи и лице Заштита при заварување
product image
#AFC061-320-400

Заштита за очи и лице

Заштита на очи и лице Заштита при заварување
product image
#AFY230-000-100

Заштита за очи и лице

Заштита на очи и лице Заштита при заварување
product image
#G-PANOWELD

Заштита за очи и лице

Заштита на очи и лице Заштита при заварување
product image
#G-NGR200

Заштита за очи и лице

Заштита на очи и лице Заштита при заварување
product image
#G-PGR170-CG

Заштита за очи и лице

Заштита на очи и лице Заштита при заварување
product image
#G-CAM

Заштита за очи и лице

Заштита на очи и лице Заштита при заварување

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter