product image
#4535

Мантил за еднократна употреба

Мантили за еднократна употреба - за посетители NITRAS MEDICAL
product image
#4530-4531

Мантил за еднократна употреба

Мантили за еднократна употреба - за посетители NITRAS MEDICAL
product image
#4540

Мантил за еднократна употреба

Мантили за еднократна употреба - за посетители NITRAS MEDICAL
product image
#4520

Мантил за еднократна употреба

Мантили за еднократна употреба - за посетители NITRAS MEDICAL

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter