Мантили за еднократна употреба - за посетители

#4530-4531

Мантил за еднократна употреба

Категорија: NITRAS MEDICAL / Мантили за еднократна употреба - за посетители

Наслов

Мантил за еднократна употреба

Опис

PP- мантил за посетители со крагња,  4 токи за закопчување, без џебови, бел или црвен, спакуван посебно. 

4530 бел
4531 црвен

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter