product image
#CKE451

Женски краток мантил 71 см

PROJECT LAB CHEROKEE & DICKIES MEDICAL
product image
#CKE401

Машки краток мантил 76 см

PROJECT LAB CHEROKEE & DICKIES MEDICAL
product image
#CKE452

Женски мантил 83,5 см

PROJECT LAB CHEROKEE & DICKIES MEDICAL
product image
#CKE421

Женски мантил 94 см

PROJECT LAB CHEROKEE & DICKIES MEDICAL
product image
#CKE412

Машки мантил 96,5 см

PROJECT LAB CHEROKEE & DICKIES MEDICAL
product image
#CKE460

UNISEX Мантил 96,5 см

PROJECT LAB CHEROKEE & DICKIES MEDICAL
product image
#CKE2506

Капа

PROJECT LAB CHEROKEE & DICKIES MEDICAL

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter