product image
#KOBLET O2

Заштитни плитки чевли KOBLET O2

Заштитни чевли COFRA Заштита за нозе
product image
#BRADDOCK S3

Заштитни плитки чевли BRADDOCK S3

Заштитни чевли COFRA Заштита за нозе
product image
#GUERIN S1P

GUERIN S1P

Заштитни чевли COFRA Заштита за нозе

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter