Заштитни чевли COFRA

#BRADDOCK S3

Заштитни плитки чевли BRADDOCK S3

Категорија: Заштита за нозе / Заштитни чевли COFRA

Опис

EN ISO 20345:2011
Без метал

Горен дел

Водоотпорна нубук кожа

Внатрешен дел

SANY-DRY® 100% полиестерска ткаенина, тродимензионална, дише, ја апсорбира и ослободува влагата, отпорна на абење

Заштита

Алуминиумска заштирна капа

Долен заштитен дел

антистатичка, анатомска, мека и удобна

Влошка

анатомска, мека и удобна

Ѓон

отпорна на абење

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter