Заштитни чевли COFRA

#KOBLET O2

Заштитни плитки чевли KOBLET O2

Категорија: Заштита за нозе / Заштитни чевли COFRA

Опис

EN ISO 20347:2012

Горен дел

Водоотпорна телешка нубук кожа

Внатрешен дел

дише, апсорбира и ослободува влага

Долен заштитен дел

антистатичка

Влошка

анатомска

Ѓон

отпорна на абење

Големина

37-47

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter