Заштитни чевли COFRA

#GUERIN S1P

GUERIN S1P

Категорија: Заштита за нозе / Заштитни чевли COFRA

Опис

EN ISO 20345:2011
Без метал

Горен дел

Полиестерна ткаенина

Внатрешен дел

Анатомска, дише, апсорбира и ослободува влага

Заштита

Алуминиумска заштитна капа

Долен заштитен дел

антистатичка

Влошка

анатомска

Ѓон

отпорна на абење

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter