product image
#2100

Престилка од шпалт кожа

Заштита на тело при завараување Заштита при заварување
product image
#2101

Престилка од кожа

Заштита на тело при завараување Заштита при заварување
product image
#2102

Престилка од шпалт кожа

Заштита на тело при завараување Заштита при заварување
product image
#2103

Престилка од кожа

Заштита на тело при завараување Заштита при заварување
product image
#2417

Штитник за нозе од кожа

Заштита на тело при завараување Заштита при заварување
product image
#2419

Штитник за раце од кожа

Заштита на тело при завараување Заштита при заварување

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter