product image
#WWE4710

Женска блуза

CORE STRETCH CHEROKEE & DICKIES MEDICAL
product image
#WWE4203

Женски панталони

CORE STRETCH CHEROKEE & DICKIES MEDICAL
product image
#WWE4725

Машка блуза

CORE STRETCH CHEROKEE & DICKIES MEDICAL
product image
#WWE4243

Машки панталони

CORE STRETCH CHEROKEE & DICKIES MEDICAL

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter