Средства за дезинфекција

#76050

Заштитна подлога

Категорија: NITRAS MEDICAL / Средства за дезинфекција

Наслов

Заштитна подлога

Опис

Трослојна заштитна подлога, 2 слоја хартија и еден слој PU, црна, перфорирана, должина на ролна 40m. Големина 60 x 50 cm

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter