Комбинeзони за еднократна употреба

#4515

Комбинeзон за еднократна употреба

Категорија: NITRAS MEDICAL / Комбинeзони за еднократна употреба

Наслов

Комбинeзон за еднократна употреба

Опис

PP- комбинeзон, бел со крагња, со ластик  на струкот, одлична циркулација на воздух, спакуван посебно. 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter