Стоматолошки производи

#7718

Пластични чаши

Категорија: NITRAS MEDICAL / Стоматолошки производи

Наслов

Пластични чаши

Опис

Пластични чаши , црни, рапави, РР, со заоблен раб, соодветни за контакт со прехрамбени производи, количина околу 180 ml.

 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter