Стоматолошки производи

#7609

Сисалка за плунка

Категорија: NITRAS MEDICAL / Стоматолошки производи

Наслов

Сисалка за плунка

Опис

Сисалка за плунка со капаче кое може да се вади, РР, должина 13 cm, лесно се витка. 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter