Стоматолошки производи

#214260 | 260100 | 275250 | 290250

Кеси за стерилизација

Категорија: NITRAS MEDICAL / Стоматолошки производи

Наслов

Кеси за стерилизација

Опис

Кеси за стерилизирање со индикатор за пареа и ЕО - гас , самолепливи. 

Производ       Ширина               Пакување
214260            140х260mm          1600парчиња
260100            60х100mm            4200парчиња
275250            75х250mm            2400 парчиња
290250            90х250mm            2400 парчиња
 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter