Стоматолошки производи

#7028

Салфети за пациенти

Категорија: NITRAS MEDICAL / Стоматолошки производи

Наслов

Салфети за пациенти

Опис

Двослојна салфета за пациенти, 1 слој целулоза / 1 слој РЕ, големина 33 x 45 cm, водоотпорни, нудат сигурна заштита на облеката на пациентот. 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter