ЈОСИБА Заштитни униформи

#BOMI PANTOLONI

ЗАШТИТНИ ПАНТОЛОНИ BOMI

Категорија: Заштита за тело / ЈОСИБА Заштитни униформи

Опис

Материјал: KLOPMAN Indestructible CRF 245гр./м², 65%полиестер/35%памук
Боја на ткаенината: по избор од тон карта
Карактеристики на материјалот: завршна обработка против туткање, висока издржливост при употреба и одржување
Гаранција на материјалот: 80 перења на температура од 85С° без оштетување и губење на бојата
Модел: според Вашето барање
Производител на ткаенината: KLOPMAN-Италија
Производител на затварачи: YKK
Конфекционер: ЈОСИБА ПРОТЕКТ-Скопје 

Брендирање

Можност за брендирање со Ваше лого

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter