product image
Ново
#BOMI ELEK

Заштирен елек BOMI

ЈОСИБА Заштитни униформи Заштита за тело
product image
#01700

Дождовно одело

Дождовен програм Заштита за тело
product image
#01702

Дождовна кабаница

Дождовен програм Заштита за тело
product image
#4500/ PP

Заштитен комбинезон

Производи за еднократна употреба Заштита за тело
product image
#4510/PP

Заштитен комбинeзон

Производи за еднократна употреба Заштита за тело
product image
#1020609

Заштитен комбинезон POLISAFE BASIC II

Производи за еднократна употреба Заштита за тело
product image
#1020609B

Заштитен комбинезон POLISAFE BASIC II

Производи за еднократна употреба Заштита за тело
product image
#4600

Заштитен комбинезон PROTECT

Производи за еднократна употреба Заштита за тело
product image
#4500//PP

Заштитен комбинезон

Производи за еднократна употреба Заштита за тело
product image
#4600

Заштитен комбинезон

Производи за еднократна употреба Заштита за тело
product image
#07111

Елек со рефлективни ленти

Опрема за висока видливост Заштита за тело
product image
#07110

Елек со рефлективни ленти

Опрема за висока видливост Заштита за тело
product image
#RESCUE

Заштитна јакна RESCUE

Опрема за висока видливост Заштита за тело
product image
#SAFE

Заштитни пантолони SAFE

Опрема за висока видливост Заштита за тело
product image
#SIGHT

Заштитна јакна SIGHT

Опрема за висока видливост Заштита за тело
product image
#RAY

Заштитни пантолони RAY

Опрема за висока видливост Заштита за тело
product image
#SPARK

Заштитни пантолони SPARK

Опрема за висока видливост Заштита за тело
product image
#TUTTLE

Заштитни пантолони TUTTLE

Опрема за висока видливост Заштита за тело
product image
#TEMPEL

Заштитна јакна TEMPEL

Опрема за висока видливост Заштита за тело
product image
#SEKI

Елек со рефлективни ленти SEKI

Опрема за висока видливост Заштита за тело
product image
#ENCKE

Заштитни пантолони ENCKE

Опрема за висока видливост Заштита за тело

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter