Заштита при работа на височина

#FAR0208

Заштита од пад

Категорија: Заштита од пад / Заштита при работа на височина

Опис

Pioneer™ Adjustable Restraint Lanyard - Направен од 33мм полиестерско ткаење со прстен за рачно подесување направен од челична легура. Се подесува од 1м - 2м.

Одговара на стандард: EN 358:1999 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter