Заштита за глава

#ANX010-230-000

Додатоци за шлемови

Категорија: Заштита за глава

Опис

Surefit™ Acetate Visor - 20cm, нуди заштита од ниски енергетски честички со брзина од 45 m/s (101 mph) и капки.

Ознака: EN166 1.F.3

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter